09.04.2024

Alla besluten från förbundsmötet

Ett nytt ungdomsråd ska startas, barnpassning ska fortsatt erbjudas, det ska göras en översyn av finansieringsmöjligheter för Hittaut, kombinationslag i mästerskapsklasser vid SM, regionmästerskap och DM tillåts, samt nya anmälningsavgifter införs. Det var några av besluten som fattades under förbundsmötet 2024.

I slutet av mars hade Svensk Orientering sitt förbundsmöte som traditionsenligt hålls vartannat år. 52 ombud representerande 61 röster. Totalt hade det inkommit 24 motioner som behandlades på Bosön under dagarna två.

Hur förbundsmötet röstade i samliga motioner kan ni ta del av i mötesprotokollet som ni kommer till genom att klicka här.

Utöver motioner valdes även en ny styrelse på plats. Fyra nya ledamöter valdes in:
Patrik Lilleeng, Erik Blomgren, Martina Sundberg och Lars Gerhardsson. Anders Sahlén valdes in som ny ordförande.

Anna Ljungqvist, Mats Rosander, Linda Take och Ulrika Granfors valdes om på nytt som ledamöter.

Vill du se hela förbundsmötet på nytt kan du göra det i spelaren nedan.