14.03.2024

Här är valberedningens förslag inför förbundsmötet

Den 23-24 mars kommer förbundsmötet att hållas på Bosön, Stockholm. Nu är valberedningens förslag över ledamöter till Svenska Orienteringsförbundets styrelse klar.

Förbundsmötet är högsta beslutande organ för Svensk Orientering och det hålls vartannat år. Förbundsmötet består av ombud för medlemsföreningarna inom respektive orienteringsförbund.

Förbundsmötet ska också behandla förslag från förbundsstyrelsen och inkomna förslag (motioner).

Nu finns samtliga möteshandlingar till förbundsmötet publicerade.

På denna sida hittar du mer information om de personer som valberedningen föreslår omval och nyval av. Här finns även inkomna motioner med OF:s och styrelsens yttranden, styrelsens förslag med mera.